Law&Language
  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language

HÍREK

« vissza

Az ENSZ nemzetközi szinten is hivatalossá tette: Szent Jeromos napja a fordítás világnapja!

AZ ENSZ NEMZETKÖZI SZINTEN IS HIVATALOSSÁ TETTE: SZENT JEROMOS NAPJA A FORDÍTÁS VILÁGNAPJA!

2017. május 24-én az ENSZ elfogadta azt a határozatot, amellyel immáron hivatalosan is rögzítette, hogy szeptember 30, azaz Szent Jeromos Napja a fordítás világnapja!


Az Egyesült Nemzetek Szervezete elvi jelentőségű tételt is rögzített, azzal hogy e határozatban elismerte a hivatásos fordítók/professzionális fordításszolgáltatók a béke, a kölcsönös megértés és a fejlődés előmozdításában betöltött, nemzetekhez kapcsolódó jelentős szerepét.


A hír forrását ide kattintva találhatják meg.
A kép forrását ide kattintva találhatják meg.
« vissza


  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language
LAW&LANGUAGE Kft.
Telefon: +36 30 677 4988 email: office@lawlang.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-400447, Nyilvántartó cégbíróság: a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága


Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF letöltéséhez kattintson ide

Jognyilatkozat
A honlap tartalma – ahol más szerző nincs kifejezetten feltüntetve – a LAW & LANGUAGE Kft. szellemi tulajdona és jogi oltalom alatt áll; felhasználása és többszörözése csak a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A Law & Language logó védjegyoltalom alatt áll. A honlap idézése megengedett, feltéve, hogy a felhasználás nem üzleti célból történik és a forrás feltüntetésre kerül.
A honlapon elhelyezett közlések nem tekinthetők szerződési ajánlatnak vagy ajánlat elfogadásának, e közlések nem kötik a LAW & LANGUAGE Kft. –t. Ezek célja kizárólag a nyilvánosság tájékoztatása. A honlap tartalmát a LAW & LANGUAGE Kft. részben vagy egészben bármikor jogosult megváltoztatni.
A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a LAW & LANGUAGE Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.