Law&Language
  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language

HÍREK

« vissza

JOGI SZAKFORDÍTÁS

JOGI SZAKFORDÍTÁS

JOGI SZAKFORDÍTÁSRA szakosodott fordítóirodánkban a JOGI szakfordítást JOGÁSZOK készítik.JOGI SZAKFORDÍTÁSRA szakosodott fordítóirodánkban a JOGI szakfordítást
[ul][li]Ítéletek, határozatok, végzések,[li]Vádiratok,[li]Megkeresések, jogsegélykérelmek,[li]Kiadatási / BV-átadási dokumentációk,[li]EU elfogatóparancsok,[li]Szerződések, megállapodások fordítását[li]Cégiratok hiteles fordítását[li]Periratok, beadványok, tanúsítványok, igazolások FORDÍTÁSÁT[/ul]
JOGÁSZOK készítik.
A fordítást kérésre záradékkal látjuk el.
JOGI szakfordítást JOGI szakfordításra, L2L (lawyer to lawyer) szolgáltatásokra szakosodott FORDÍTÓIRODÁTÓL, JOGÁSZ SZAKFORDÍTÓKTÓL RENDELJEN!

E-mail: office@lawlang.hu
Telefon: +36 30 677 4988
« vissza


  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language
LAW&LANGUAGE Kft.
Telefon: +36 30 677 4988 email: office@lawlang.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-400447, Nyilvántartó cégbíróság: a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága


Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF letöltéséhez kattintson ide

Jognyilatkozat
A honlap tartalma – ahol más szerző nincs kifejezetten feltüntetve – a LAW & LANGUAGE Kft. szellemi tulajdona és jogi oltalom alatt áll; felhasználása és többszörözése csak a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A Law & Language logó védjegyoltalom alatt áll. A honlap idézése megengedett, feltéve, hogy a felhasználás nem üzleti célból történik és a forrás feltüntetésre kerül.
A honlapon elhelyezett közlések nem tekinthetők szerződési ajánlatnak vagy ajánlat elfogadásának, e közlések nem kötik a LAW & LANGUAGE Kft. –t. Ezek célja kizárólag a nyilvánosság tájékoztatása. A honlap tartalmát a LAW & LANGUAGE Kft. részben vagy egészben bármikor jogosult megváltoztatni.
A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a LAW & LANGUAGE Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.