Law&Language
  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language

HÍREK

« vissza

ÜGYVÉDEK / ÜGYVÉDI IRODÁK FIGYELMÉBE!

ÜGYVÉDEK / ÜGYVÉDI IRODÁK FIGYELMÉBE!

CÉGIRATOK, cégeljáráshoz szükséges okiratok (cégbírósági beadásra kész) HITELES FORDÍTÁSÁT rendeljék meg tőlünk – nálunk JOGÁSZ szakfordítók készítik!Miért érdemes tőlünk megrendelni cégirataik (cégkivonatok, létesítő okiratok, aláírási címpéldányok/aláírás-minták, illetve a cégeljárásban szükséges bármely egyéb irat) hiteles fordítását?

- a hatályos jogszabályok* alapján, szakfordító munkatársaink révén, irodánk JOGOSULT cégiratok hiteles fordítására, így a Cégbíróság befogadja az általunk készített és záradékolt, hiteles cégirat-fordításokat.
- ennél többet kínálunk: szakfordítóink JOGÁSZOK – ez a garancia a fordítás minőségére!
- ügyvédeknek, ügyvédi irodáknak „beadásra kész” formátumban is szállítjuk a cégbejegyzési / cégmódosítási eljárásban benyújtandó hiteles fordításokat, így nekik már csak csatolniuk kell a fordítást az e-aktához.


Lawyer-to-Lawyer (L2L) szolgáltatásainkkal állunk az ügyvéd kollégák rendelkezésére!
Meg fogják tapasztalni, mennyit számít, hogy cégünket jogászok alapították és fordításainkat is jogászok készítik. Ugyanazt a nyelvet beszéljük!

Ezért, ha CÉGIRATOK HITELES FORDÍTÁSÁRA van szükségük: RENDELJÉK MEG TŐLÜNK! KÉRJENEK AJÁNLATOT elérhetőségeinken:

Tel: +36 30 677 4988
E-mail: office@lawlang.hu


* 6/A. § Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely – a cég választása szerinti – hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.

« vissza


  • Kedvező díjszabással
  • rugalmas határidőkkel
  • jogász szakfordító/szaklektor munkatársakkal

állunk ügyfeleink rendelkezésére!
Law&Language
LAW&LANGUAGE Kft.
Telefon: +36 30 677 4988 email: office@lawlang.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-400447, Nyilvántartó cégbíróság: a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága


Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF letöltéséhez kattintson ide

Jognyilatkozat
A honlap tartalma – ahol más szerző nincs kifejezetten feltüntetve – a LAW & LANGUAGE Kft. szellemi tulajdona és jogi oltalom alatt áll; felhasználása és többszörözése csak a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A Law & Language logó védjegyoltalom alatt áll. A honlap idézése megengedett, feltéve, hogy a felhasználás nem üzleti célból történik és a forrás feltüntetésre kerül.
A honlapon elhelyezett közlések nem tekinthetők szerződési ajánlatnak vagy ajánlat elfogadásának, e közlések nem kötik a LAW & LANGUAGE Kft. –t. Ezek célja kizárólag a nyilvánosság tájékoztatása. A honlap tartalmát a LAW & LANGUAGE Kft. részben vagy egészben bármikor jogosult megváltoztatni.
A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a LAW & LANGUAGE Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.